Održan seminar upotreba digitalne imovine u poslovanju Novom Sadu

jun 27, 2024 | Novosti

Seminar upotreba digitalne imovine koje je bilo drugo predavanje o digitalnoj imovini u ovoj godini podržano od Sekretarijata za privredu i turizam Vojvodine održano je 25.06.2024. u Novom Sadu u prostorijama Privredne komore.

Seminar je otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević govoreći o važnosti usvajanja digitalne imovine u privrednom sektoru.

Seminar upotreba digitalne imovine
Foto: Crypto12

Seminar upotreba digitalne imovine u poslovanju – Teme

Na predavanju u Novom Sadu pričalo se o osnovama blokčejn tehnologije, koriščenje kripto novčanika/kripto menjačnica i kripto berzi, emitovanje tokena u privredi, zakonski okviri za digitalnu imovinu, primanje i uplate kriptovaluta, investiranje u digitalnu imovinu kao i o Metavers-u.

Predavači na seminaru u Novom Sadu bili su: Bogdan Vujović, pravni savetnik i brend ambasador Crypto12 i Ivan Andrejevič, suosnivač CTB Crypto & Consulting.

Događaj je okupio veliki broj učesnika iz različitih sfera, uključujući investitore, preduzetnike, stručnjake za blockchain tehnologiju, kao i sve one zainteresovane za kriptovalute.

Seminar je pružio detaljan uvid u aktuelne trendove u oblasti digitalne imovine, sa posebnim naglaskom na praktičnu primenu kriptovaluta u poslovanju. Govornici su podelili svoja bogata iskustva i znanja, omogućavajući učesnicima da steknu dublje razumevanje i inspirišu se za buduće investicije i projekte.

Zahvaljujemo se svim učesnicima i partnerima koji su doprineli uspehu ovog događaja, i radujemo se budućim sličnim inicijativama.